yum som


Asian dining canteen, Leadenhall, London. 
A fresh and modern space focusing on textural qualities of materials such as polished concrete floors, exposed concrete ceilings, concrete counter panels, mild steel frames, rough sawn oak and bespoke hand-painted concrete wall lights.

balcorne street


A simple paired back space for a Victorian townhouse. The muted palette was paired with dramatic black window frames, grey Silestone quartz and rich Jacobean oak flooring. Hidden storage and elegant shelving maximised the space while exposed brick pillars pointed to the building’s history. The bathroom was meticulously planned to make intelligent use of the limited space.

navarino road


A contemporary Scandinavian inspired design, working sensitively with its period surroundings. Floorboards were prepared with a Swedish soap finish, whilst integrated bespoke storage solutions, simple shelving and a singular kitchen oak worktop encouraged the feeling of volume, space and light.

show RCA


Art installation construction for Royal College of Art degree show.  Taking the concept of ‘interior architecture,’ the install comprised of a building a partition wall giving way to a darkened space for video projection. The acute angle of the wall and tall elongated doorway entrance created a dynamic and unusual warping of space and scale.

COS


Set design and construction for COS SS 2017 campaign, in collaboration with Hart Lëshkina and Sophie Durham. Taking reference from traditional Japanese interiors, the design intergrated elements of white washed birch ply and latticed shoji rice paper screens.

poco


A contemporary and industrial dining space for seasonal British tapas restaurant on Broadway Market, London. This transformation of an old bike shop required imaginative consideration of space. Both kitchen, bar and dining area were integrated into the small and irregular space. Exposed copper pipe work, rough concrete, steel, earth paint, solid oak and earthenware light shades form a warm and contemporary finish.

machines room


Factory workshop design for a modular Makerspace, London. The vast space was divided into a complex of singular work areas, comprising of CNC machine room, laser cutting workbenches, 3D printing, vinyl cutting and kitchen. Reclaimed scaffold boards were positioned to specific angles forming acoustic baffling to reduce echo. Sound proof machine rooms were also built with bespoke polycarbonate sheet window partitioning.